yoga, mindfulness, coaching
YOGA BIJ DE VER-BEELDING PURMEREND


Nu even niet

Voor een ieder die de behoefte heeft even stil te staan

Even een paar dagen er helemaal tussen uit. Geen tv, geen krant, geen telefoon. De hectiek van alledag achter laten en genieten van rust en ruimte om weer op te laden en nieuwe energie en inspiratie op te doen.

Wij organiseren een korte retraite van 3½ dag in een rustige en inspire­rende omgeving. Weg van de afleiding van dagelijkse beslommeringen is het gemakkelijker om af te stemmen op de stilte binnenin en zo weer helemaal bij te tanken.

Deze dagen kennen een ritme waarin ontspanning en rust centraal staat. Wij bieden een structuur voor reflectie, stilte en meditatie, maar er moet niets.

Elke dag heeft zijn eigen thema waarin we ons zelf en de buitenwereld gaan waarnemen en ervaren. We beginnen de dag in stilte met lichaamsbeweging en meditatie. Na het ontbijt bespreken we kort het thema van de dag. Hierbij laten wij ons inspireren door lezingen van verschillende mystici op dvd. De rest van de dag gaan we individueel, bewust de natuur in. Aan het einde van de middag en in de avond komen we bij elkaar om onze ervaringen te delen.

Tijdsduur:        3½ dag (donderdag vanaf diner t/m zondag namiddag)
Doelgroep:       voor iedereen die verlangt naar rust
Investering:     programma € 125,- 
                       verblijfskosten zijn ongeveer € 350,- (afhankelijk van de locatie)